Настоящето и бъдещето на транспорта ще се срещнат този юни в Пловдив

Международна конференция за бъдещето на транспорта ще бъде част от програмата на тазгодишното специализирано изложение TRUCK EXPO 2023 в Пловдив. Български икономически форум „МОБИЛИТИ 2023“ ще събере водещи автомобилни производители, екипи за R&D и автомобилен дизайн от България и света, лидери в производството и изграждането на зарядна инфраструктура, най-големите компании в транспортната индустрия, логистиката, пътническите превози, системите за градска мобилност и интелигент­ни­ транспортни решения.

Конференцията ще се проведе на 8 юни от 10:00 до 18:00 часа в Конгресния център на Международен панаир Пловдив и ще премине под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, организатор на TRUCK EXPO 2023.

Форумът ще насочи погледите на специалистите и бранша към технологиите, иновациите, данните, свързаността, които вече започнаха трансформацията на сектора и ще променят представите ни за авто­мо­билния транспорт още в следващото десетилетие. Независимо дали подходът на производителите и политиките на ЕС за климатична неутралност ще бъдат визионер­ски и ще поставят на пътя електрически, водородни, автономни превозни средства, или просто ще ангажира вниманието и регулациите към намаляване на въглеродния отпечатък на логистичните вериги и автопарка, индустрията вече е готова да предложи решения.

Конференцията ще покаже новите задвижвания с ниски или нулеви емисии, прототипи в различни етапи на разработка, както и концепциите за развитие на транспортната инфраструктура на „умните градове“. А отвън – на откритите площи на Пловдивския панаир – готови да впечатлят професионалисти и любители ще чакат последните модели на BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT TRUCKS, VOLVO TRUCKS, както и производителите на ремаркета и полуремаркета с марките SCHMITZ CARGOBULL, DOLL, KÖGEL, KNAPEN, CTE TRAILERS, MEILLER, WEKA, WIELTON, цистерните SANTI, гондолите MENCI, телематично и сервизно оборудване, екипировка, финансови и застрахователни услуги, вериги бензиностанции и др.

От 8-ми до 10-ти юни Пловдив ще даде среща на настоящето и бъдещето на индустрията за превоз на товари и пътници. Вижте програмата на Български икономически форум „МОБИЛИТИ 2023“ и заявете своето участие: https://www.befevents.org/bg/event-details/bif-mobiliti-2023.

TRUCK EXPO 2023 е с безплатен вход, след регистрация. Вижте повече на www.truckexpo.eu.